Over ons

Over ons

Wij zijn een salarisverwerking en – adviesbureau, gespecialiseerd in het arbeidsrecht, de loonbelasting – en sociale wetgeving.

Wij ontzorgen u, met alle werkzaamheden ,met betrekking tot uw salarisadministratie. Dit houdt in, dat wij alle voorkomende werkzaamheden met betrekking tot uw salarisadministratie voor u kunnen verzorgen.

Zo kunnen wij: “uw salarisadministratie verwerken vanuit kantoor als wel op locatie”. Daarnaast kunt u ons inhuren voor interim opdrachten. Dit kan zijn: voor ´tijdelijke´ vervanging van uw werknemer, maar ook advieswerkzaamheden met betrekking tot uw personeelskosten, behoort tot één van de mogelijkheden”.

Dit wordt verzorgd door een team van professionals, die hun kennis onderhouden door middel van permanente educatie. Een team, gespecialiseerd in alle administratieve, juridische en financiële aspecten die samenhangen met uw salarisadministratie.

“Zo bent u verzekerd van een zorgvuldig en perfect georganiseerde salarisadministratie, tegen een zeer betaalbaar tarief”.